luni, 12 decembrie 2016

Fotolii bean bags - pentru confortul maxim

Fotoliul sac, dupa cum mai este numit se potriveste perfect in orice decor. Stilul country si minimalist poate fi suplimentat cu accesorii in forma de para, rotunde sau alte forme geometrice.

Fotolii puf pentru copii sunt si ele la mare cautare deoarece sunt foarte confortabile si ofera maxima siguranta.

Poate fi utilizat chiar si in gradina, insa pentru acest scop, se recomanda a fi fabricat dintr-un material impermeabil, rezistent la uzura. Costul scazut face ca sa fie din ce in ce mai cautat, iar pretul la fotoliul puf in Moldova face sa creasca popularitatea acestui produs cca de 3 ori.

Avantajele si caracteristicile de baza a fotoliului sac in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/fotolii-puf-practice-si-confortabile.html

luni, 5 decembrie 2016

Mobila din lemn masiv - rezistenta in timp

Bine-construit, mobilierul din lemn masiv este incredibil de rezistent si proiectat in asa mod sa poata fi utilizat pentru multi ani. Va rezista la lovituri accidentale si uzura care vine de la folosirea de zi cu zi necesitand de multe ori o intretinere minima.

Odata cu trecerea anilor, in cazul în care o piesa de mobila din lemn masiv incepe sa-si arate varsta, aceasta poate fi restaurata.

Preturile la mobilierul din lemn masiv in Moldova sunt ridicate, insa investitia pe care urmeaza sa o faceti, va fi cu siguranta pe masura asteptarilor Dvoastra. Pentru mai multe informatii utile si caracteristicile de baza a mobilei din lemn masiv in Chisinau -
https://smadshop.md/ro/mobila-din-lemn-masiv-calitate-demonstrata-in-timp.html