luni, 24 octombrie 2016

Mobila premium - investitie pe masura asteptarilor

Mobila de clasa premium mereu atrage atentie si este cea mai importanta in interiorul unei case. Isi gaseste locul in orice incapere din interior.

Daca candva, de un prestigiu destul de mare se bucura mobila pentru sufragerie sau oficiu, la momentul de fata se bucura mobila premium pentru baie, hol si camera copiilor.

Pretul la mobila de clasa premium in Moldova variaza de la producator la producator si de materialele din care sunt fabricate piesele de mobilier.

Informatii utile, avantaje si caracteristicile mobilei premium in Chisinau -
https://smadshop.md/ro/mobila-premium-investitie-profitabila-pentru-lux-si-confort.html

miercuri, 12 octombrie 2016

Canapele drepte - de ce sunt atat de prestigioase?

Canapelele drepte au capat un prestigiu destul de mare in ultimii ani din considerentul ca sunt foarte practice si comode.

Pe piata de desfacere din Moldova veti intalni 2 tipuri: canapele drete fixe si canapele drepte extensibile, acestea si fiind cele mai cautate in randul cumparatorilor si iubitorilor de frumos.

Pretul la canapelele drepte in Chisinau este foarte avantajos, si fiecare care va dori sa adauge un accesoriu minunat in interiorul casei sau oficiului, o poate face fara retineri.

Pentru mai multe detalii, mecanisme de transformare a canapelelor drepte in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/canapele-drepte-pentru-incaperi-mari-si-mici.html

marți, 11 octombrie 2016

Canapele clasice - tipurile cele mai populare

Inainte de a cumpara canapea, pe langa faptul alegerii culorii si a stilului, trebuie neaparat de hotarat aspectul: cum se va incadra ea in incapere. Canapelele clasice, de cele mai multe ori sunt mai grele si mai monolitice, insa ca aspect foarte moderne.

Canapelele clasice se diferentiaza prin forma si finisaje: tapiterie textila speciala, curbe elegante elemente sculptate ale ramei, finisaj interesant.

Pe piata de desfacere veti gasi in vanzare canapele clasice de lux, de lemn, din stofa si din piele.

Pretul la canapelele clasice in Chisinau variaza in dependenta de marimile, forma si materialului din care sunt fabricate.

Pentru detalii utile, caracteristi, tipuri de materiale a canapelelor clasice in Moldova-
https://smadshop.md/ro/canapele-clasice-din-stofa-lemn-de-lux-sau-din-piele.html