luni, 12 decembrie 2016

Fotolii bean bags - pentru confortul maxim

Fotoliul sac, dupa cum mai este numit se potriveste perfect in orice decor. Stilul country si minimalist poate fi suplimentat cu accesorii in forma de para, rotunde sau alte forme geometrice.

Fotolii puf pentru copii sunt si ele la mare cautare deoarece sunt foarte confortabile si ofera maxima siguranta.

Poate fi utilizat chiar si in gradina, insa pentru acest scop, se recomanda a fi fabricat dintr-un material impermeabil, rezistent la uzura. Costul scazut face ca sa fie din ce in ce mai cautat, iar pretul la fotoliul puf in Moldova face sa creasca popularitatea acestui produs cca de 3 ori.

Avantajele si caracteristicile de baza a fotoliului sac in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/fotolii-puf-practice-si-confortabile.html

luni, 5 decembrie 2016

Mobila din lemn masiv - rezistenta in timp

Bine-construit, mobilierul din lemn masiv este incredibil de rezistent si proiectat in asa mod sa poata fi utilizat pentru multi ani. Va rezista la lovituri accidentale si uzura care vine de la folosirea de zi cu zi necesitand de multe ori o intretinere minima.

Odata cu trecerea anilor, in cazul în care o piesa de mobila din lemn masiv incepe sa-si arate varsta, aceasta poate fi restaurata.

Preturile la mobilierul din lemn masiv in Moldova sunt ridicate, insa investitia pe care urmeaza sa o faceti, va fi cu siguranta pe masura asteptarilor Dvoastra. Pentru mai multe informatii utile si caracteristicile de baza a mobilei din lemn masiv in Chisinau -
https://smadshop.md/ro/mobila-din-lemn-masiv-calitate-demonstrata-in-timp.html

miercuri, 30 noiembrie 2016

Paturi metalice in Moldova - unele dintre cele mai apreciate

Un pat din fier forjat va va ajuta sa dati o nota foarte personala dormitorului Dvs. Astfel, in functie de stilul pe care il adorati, veti reusi sa transformati camera intr-un loc boem, minimalist, clasic sau eclectic.

Prin urmare, alegeti corect aceasta piesa de mobilier, pentru ca aceasta va fi punctul principal al dormitorului.

Preturile la paturile metalice in Chisinau pot varia in functie de producator si caracteristicile de care dispun.

Informatii detaliate, tipuri si caracteristicile paturilor din fier  forjat in Moldova-
https://smadshop.md/ro/pat-din-fier-forjat-mai-mult-decat-o-piesa-de-mobilier.html

luni, 21 noiembrie 2016

Bucatarii in forma de U - moderne si avantajoase la pret


Mobila de bucatarie in forma de U este foarte functionala. Acolo unde bucataria are alocat un spatiu mai generos, se poate integra si o insula in interiorul formei U.

In acelasi timp, aceasta metoda de aranjare este ideala pentru bucatariile mici deoarece exista mai multe corpuri de mobilier ceea ce implica automat mai mult spatiu de stocare.

Pretul la bucatarii in forma de U in Chisinau sunt foarte avantajoase pentru cumparatori.

Caracteristici, avantajele bucatariilor in forma de U in Moldova-
https://smadshop.md/ro/bucatarii-in-forma-de-u-o-solutie-reusita-si-ergonomica.html

luni, 24 octombrie 2016

Mobila premium - investitie pe masura asteptarilor

Mobila de clasa premium mereu atrage atentie si este cea mai importanta in interiorul unei case. Isi gaseste locul in orice incapere din interior.

Daca candva, de un prestigiu destul de mare se bucura mobila pentru sufragerie sau oficiu, la momentul de fata se bucura mobila premium pentru baie, hol si camera copiilor.

Pretul la mobila de clasa premium in Moldova variaza de la producator la producator si de materialele din care sunt fabricate piesele de mobilier.

Informatii utile, avantaje si caracteristicile mobilei premium in Chisinau -
https://smadshop.md/ro/mobila-premium-investitie-profitabila-pentru-lux-si-confort.html

miercuri, 12 octombrie 2016

Canapele drepte - de ce sunt atat de prestigioase?

Canapelele drepte au capat un prestigiu destul de mare in ultimii ani din considerentul ca sunt foarte practice si comode.

Pe piata de desfacere din Moldova veti intalni 2 tipuri: canapele drete fixe si canapele drepte extensibile, acestea si fiind cele mai cautate in randul cumparatorilor si iubitorilor de frumos.

Pretul la canapelele drepte in Chisinau este foarte avantajos, si fiecare care va dori sa adauge un accesoriu minunat in interiorul casei sau oficiului, o poate face fara retineri.

Pentru mai multe detalii, mecanisme de transformare a canapelelor drepte in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/canapele-drepte-pentru-incaperi-mari-si-mici.html

marți, 11 octombrie 2016

Canapele clasice - tipurile cele mai populare

Inainte de a cumpara canapea, pe langa faptul alegerii culorii si a stilului, trebuie neaparat de hotarat aspectul: cum se va incadra ea in incapere. Canapelele clasice, de cele mai multe ori sunt mai grele si mai monolitice, insa ca aspect foarte moderne.

Canapelele clasice se diferentiaza prin forma si finisaje: tapiterie textila speciala, curbe elegante elemente sculptate ale ramei, finisaj interesant.

Pe piata de desfacere veti gasi in vanzare canapele clasice de lux, de lemn, din stofa si din piele.

Pretul la canapelele clasice in Chisinau variaza in dependenta de marimile, forma si materialului din care sunt fabricate.

Pentru detalii utile, caracteristi, tipuri de materiale a canapelelor clasice in Moldova-
https://smadshop.md/ro/canapele-clasice-din-stofa-lemn-de-lux-sau-din-piele.html

vineri, 23 septembrie 2016

Dulapuri cu usi simple in Moldova - pentru confortul familiei

Beneficiile concrete ale dulapurilor cu usi clasicie in Moldova este pretul  - in accesoriile lor nu sunt incluse diverse sisteme de role, iar din acest considerent dulapurile cu deschidere clasica sunt mai ieftine comparativ cu dulapurile cupe.

Numarul de fabrici care produc dulapuri clasice, sunt mai multe decat producatori de sisteme glisante. Concurenta de pe piata in privinta dulapurilor cu usi clasice duce la scaderea preturilor pentru cumparatori.

Pentru mai multe informatii utile, caracteristici si tipurile dulapurilor in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/dulapuri-cu-usi-clasice-executie-moderna.html

vineri, 5 august 2016

Sfaturi utile pentru a alege un dormitor



Camera destinata pentru somn este locul unde va relaxati dupa o zi grea de lucru, tocmai din acest motiv aspectul ei este foarte important. Urmand cateva sfaturi simple Dvs veti putea cu usurinta sa alegeti un dormitor ieftin, calitativ si modern.

Pentru a alege corect mobila pentru dormitor trebuie mai intai de toate sa cunoasteti parametrii exacti din camera in care doriti sa o instalati. Criteriile de depozitare sunt la fel de importante. Cu cat mai multe lucruri aveti cu atat mai mare trebuie sa fie dulapul, si dimpotriva, daca aveti putine lucruri pe care doriti sa le pastrati in dormitor atunci puteti sa econimisiti spatiul liber si sa optati doar pentru o comoda.

Pretul la dormitoare in Moldova variaza in dependenta de dimensiunile si materialele din care sunt fabricate acestea, precum si de numarul de elemente mobiliere.

Aflati mai multe informatii despre dormitoare in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/dormitoare-cum-sa-facem-o-alegere-corecta.html

joi, 4 august 2016

Mobila pentru 2 copii - alegerea potrivita

Daca nu dispuneti de o casa prea mare, astfel incat fiecare copil sa stea separat, este o solutie buna, sa cumparati mobila in camera pentru 2 copii, atfel incat sa nu le lipseasca confortul in nici un caz.

Puteti folosi module de mobila care se vor incadra bine in camera pentru 2 copii si mai mult ca atat optiunile sunt variate si pe piata exista o multime de tipuri de mobila pentru camera copiilor, astfel incat sa le ofere tot confortul si maxima siguranta.

Pretul la mobilier pentru 2 copii in Chisinau este avantajos pentru fiecare parinte care ddoreste sa faca o imbunatatire in camera copiiloor.

Mai multe detalii, caracteristici si tipuri de mobila de dormitor pentru 2 copii in Moldova

marți, 2 august 2016

Bucatarii albe - stil si eleganta

Culoarea alba este atat de universala incat ea poate fi folosita la orice stil pe care il aveti in bucataria D-voastra, de la stilul rustic, clasic pina la stilul Hi-Tech. Toate dintre aceste stiluri se va potrivi perfect cu o bucatarie alba

De la culoarea clara a zapezii pina la culoarea untului sau culorii cu o tenta albastruie, albul este o culoare care nu demodeaza niciodata.

Pretul la bucatarii albe in Chisinau nu este unul stabil. Variaza din considerentul ca sunt fabricate din diverse materiale si fiecare producator isi pune preturile diferit. Pentru informatii utile si tipurile de mobila de bucatarie alba in Moldova -
https://smadshop.md/ro/bucatarie-alba-este-oare-o-alegerea-reusita.html


miercuri, 6 iulie 2016

Mobila pentru camera copiilor din lemn masiv - alegerea ideala

Cand spui mobilier pentru camera copiilor, automat  te duci cu gandul la clasicul lemn. El imprima o senzatie de caldura si intimitate. Are un aspect agreabil, asigura mult confort, si reprezinta suportul ideal pentru orice piesa de  mobilier.

Lemnul se poate folosi atat in culoarea lui naturala in functie de copacul din care este prelucrat, cat si vopsit in cele mai tari nuante. Nu se demodeaza niciodata, de aceea o piesa veche de mobilier poate fi reconditionata sau pur si simplu adaptata prezentului printr-o slefuire si prin schimbarea culorii.

Pretul mobilei pentru copii din lemn masiv in Chisinau este foarte rezonabil, si nu uitati ca fiecare banut dat isi va merita investitia. Mai multe informatii detaliate, avantaje, caracteristici a mobilierului pentru copii din lemn masiv in Moldova-
https://smadshop.md/ro/de-ce-sa-cumparam-mobila-pentru-copii-din-lemn-masiv.html

luni, 27 iunie 2016

Ce avantaje au bucatariile pe colt?



Mobila de bucatarie pe colt este foarte compacta, datorita dimensiunilor sale mici si eficienta unghiului care foloseste util fiecare centimetru din spatiu. Proprietarii de bucatarii mici vor aprecia din plin acest avantaj.

Cu toate acestea, bucatariile de colt au rafturi, sertare si dulapuri in care puteti depozita toate electrocasnicile necesare.  Multifunctionalitatea mobilierului ofera posibilitatea de a aranja o zona de luat masa. 

Aspectul fizic la modelele de bucatarii pe colt in Moldova, va bucura ochii stapanului si al oaspetilor printr-un design modern.

Alte caracteristici si pretul la mobila de bucatarie pe colt inChisinau-
https://smadshop.md/ro/mobila-de-bucatarie-pe-colt-compacta-si-comoda.html

vineri, 24 iunie 2016

Avantajele unui dulap cupe ingust pentru antreu



In prezent exigentele apartamentelor din punct de vedere al spatiului sunt greu de satisfacut, ca solutie avem dulapuri cupe inguste pentru hol in Moldova.

Spre deosebire de dulapurile de tip sifonier, care ocupa mult spatiu si sunt incomode din cauza usilor, dulapurile cupe inguste pentru hol sunt mult mai avantajoase. Usile glisante si marimile lor se potrivesc perfect pentru un hol mic.

Cu ajutorul lor veti putea pastra in antreu hainele pe care le purtati  cat si cele de sezon,  plus toata incaltamintea.

Aflati mai multe informatii si pretul la un dulap cupe ingust pentru antreu in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/dulapuri-cupe-inguste-pentru-un-antreu-modern.html

miercuri, 4 mai 2016

Cum trebuie sa fie bancile si scaunele scolare ideale?

Bancile si scaunele scolare sunt cele mai importante elemente in procesul de invatamant. Banca trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru a face fata cu succes provocarii de a imbunatati atmosfera de invatatura. 

Este clar, ca bancile si scaunele scolare, trebuie sa fie destul de mari pentru ca elevii sa stea in pozitie corecta si sa ofere spatiu de depozitare, dar nu in ultimul rand sa fie rezistente la deteriorarile la care vor fi expuse.

Pretul la bancile si scaunele scolare in Moldova sunt destul de avantajoase. 

Mai multe informatii utile referitor la bancile si scaunele scolare in Chisinau -
https://smadshop.md/ro/cum-trebuie-sa-fie-bancile-si-scaunele-scolare-ideale.html