marți, 16 iunie 2015

Mobila din Polonia - cel mai bun raport pret-calitate


Mobila din Polonia este cunoscuta in toata lumea. In Moldova popularitatea sa se datoreaza unui bun raport pret-calitate. Mobila din Polonia se caracterizeaza prin design modern, diversitate si functionalitate.
Producatorii polonezi sunt foarte exigenti fata de ecologitatea materiei prime. Majoritatea fabricilor pun foarte mare accent pe acest aspect. Astfel, alegand mobila poloneza, fiti siguri ca aceasta va fi ecologica.
Mobilierul polonez acopera o gama variata de modele si stiluri de interior. Prin concepte modulare mobila cu usurinta se adapteaza la orice configuratie a locuintei si oricaror idei de amenajare.In sortimentul larg de mobila din Polonia, prezenta pe piata Moldovei, se pot gasi sisteme de perete pentru living, mese pentru sufragerii si bucatarii, scaune din lemn natural , tumbe pentru TV si multe altele.

Designul modern si fabricare constiincioasa – sunt atribute ce asigura producatorilor polonezi o pozitie stabila pe piata mobilei si o dezvoltare dinamica. Mobila din Polonia va conferi locuintei un aer european si va deveni un accesoriu stilat ce va pune in evidenta gustul rafinat al proprietarului.
vedeti mai multe modele de mobilier aici-
https://smadshop.md/ro/magazin-de-mobila-online/sufragerii-biblioteci-preturi-ieftine/

luni, 8 iunie 2015

Mobila de baie in Moldova

Baia trebuie sa fie confortabila. Confortul poate fi atins in primul rand prin intermediul mobilei potrivite. Aceasta trebuie sa-ti permita depozitarea tuturor produselor de ingrijire dar in acelasi timp sa nu ocupe mult spatiu. Pe langa aspectul practic si estetic, mobila de baie trebuie sa fie rezistenta la umiditate. Din acest motiv cel mai des ea este produsa din urmatoarele materiale: sticla, PAL, lemn natural, piatra artificala, ceramica. Anumite elemente pot fi produse din plastic sau PVC. Chiar daca esti tentat sa alegi mobilier cu forme dreptunghiulare, coltarele sunt mai recomandate in baile de dimensiuni mici.

 Aici poti sa-ti alegi mobila de baie la pret mic in Chisinau-
https://smadshop.md/ro/tehnica-sanitara/set-mobilier-baie-online/

joi, 4 iunie 2015

Ce culoare sa alegi pentru mobila de bucatarie?

Probabil printre primele decizii pe care trebuie sa le iei cand vrei sa-ti procuri o noua mobila de bucatarie este culoarea acesteia. Cateva sfaturi facute de designeri s-ar putea sa te ajute:
·         Bucataria poate fi amenajata in cateva culori, insa, numarul nuantelor folosite nu trebuie sa fie mai mare de trei pentru a nu afecta ideea principala a design-ului.
·         Daca culoarea peretilor si a mobilei de bucatarie este aceeasi, atunci mobila ar trebui sa fie cu cateva nuante mai inchisa.
·         Tavanul si podeaua nu trebuie sa fie de aceeasi culoare sau factura. Aceasta va crea un dezechilibru vizual si va denatura volumul bucatariei.
·         Culoarea mobilei de bucatarie trebuie sa fie mai inchisa decat cea a peretilor si mai deschisa decat culoarea podelei.
·         Blatul si sortul bucatariei pot fi amenajate in culori opuse mobilei de bucatarie. Contrastele ajuta la stabilirea accentelor necesare. Vedeti aici mai multe modele -
https://smadshop.md/ro/magazin-de-mobila-online/bucatarii-moderne-preturi-ieftine/




miercuri, 3 iunie 2015

Mobilier pentru gradina - balansoarul

    Vizitele la domiciliu intre rude si prieteni sunt populare in Moldova. De aceea fiecare incearca sa amenajeze un loc care sa fie potrivit pentru aceste ocazii. Scopul va fi usor atins prin cumpararea unui balansoar de gardina.
       Un balansoar poate indeplini mai multe functii. Instalat in centrul gradinei, balansoarul va deveni locul de agrement pentru intreaga familie. Atat adultii, cat si copiii il vor indragi instantaneu. Un balansoar instalat in curte va fi un loc potrivit atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru momente de relaxare in aer liber cu o carte sau muzica buna. Pe langa utilitatea sa practica, balansoarul de gradina indeplineste si o functie estetica. Orice gradina devine mai stilata si confortabila odata cu aparitia acestui obiect. Utilitatea balansoarului nu se rezuma doar la perioada de vara. El poate fi folosit cu succes in orice anotimp, iar amplasarea lui sub un acoperis, il va face disponibil pentru odihna si pe timpul ploios.
       Informatii utile despre avantajele cumpararii unui balansoar de gardina pe puteti vedea si aici-
https://smadshop.md/ro/de-ce-merita-sa-ti-cumperi-un-balansoar-de-gradina.html

marți, 2 iunie 2015

Mobila online in Moldova

Sa faci cumparaturi online devine popular si in Moldova. Oamenii incep sa descopere avantajele acestui tip de shopping. Economisirea timpului si a banilor sunt plusuri foarte atractive. Mai ales cand este vorba de cumpararea mobilei. Mai ales cand esti in toiul unei reparatii si nu ai timp, forte si bani sa hoinaresti prin tot orasul in cautarea mobilei potrivite. Iar daca traiesti intr-o localitate mica si alegerea ta se rezuma la un singur salon, atunci magazinele online de mobila ar fi o solutie foarte buna. Sortimentul de mobila este foarte larg. Impresioneaza si varietatea de stiluri. Daca iti doresti ceva original pentru bucatarie sau dormitor, intr-un magazin online de mobila vei avea din ce alege.

 Inca cateva aspecte cu privire la procurarea mobilei online in Moldova gasesti aici-
https://smadshop.md/ro/de-ce-trebuie-sa-cumparam-mobila-in-magazinele-online.html